Student Support

print

Voordelig sporten

Je wilt sporten met studentenkorting. Dat kan in alle Avanssteden.

Breda

Met een aanbod van meer dan 60 verschillende sporten, variërend van fitness tot yoga en van hockey tot kickboxen is BRESS Bredase Studentensport hét sportplatform voor Avansstudenten.

Met de BRESS-sportkaart kun je onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte en deelnemen aan groepslessen en zaalsporten. En dat op slechts 5 minuten fietsen vanaf Avanslocatie Hogeschoollaan. 

Een jaar sporten bij BRESS kan al voor € 110 per jaar. Dat is € 9,16 per maand. Daarnaast krijg je met je sportkaart BRESS-kortingen bij verschillende sportaanbieders in Breda.

Naast gebruik maken van het uitgebreide aanbod sportaanbod in ons sportcenter, kun je op veel plaatsen op vertoon van je BRESS sportkaart met korting terecht bij onze sportpartners, denk aan: zwemmen, schaatsen, suppen, duiken en boulderen. Ook hebben wij lokale partners in Breda, zoals Dagje uit Breda en de Pasta Kantine, waar je ook leuke kortingen kunt krijgen als BRESS-lid.

Sportkaart aanvragen

Vraag nu jouw sportkaart aan via de website of kom langs bij de BRESS receptie. Ga je op stage? Geen probleem. Als je dit kunt aantonen, pauzeren wij je abonnement. Zodra je terug bent activeren we hem weer en kun je weer gaan sporten.

Contact

BRESS
Nieuwe Inslag 99
4817 GN Breda
Telefoon 076 - 521 54 53
bress.nl

’s-Hertogenbosch

In ’s-Hertogenbosch sport je als Avansstudent voordelig bij Sportiom. Met deze sportkaart kan je fitnessen, zonnebanken, groepslessen volgen, zwemmen en zelfs schaatsen; allemaal inclusief als je via Avans gaat sporten bij Sportiom. Vanaf € 12,66 per maand maak je al gebruik van alle faciliteiten in het Sport Cardpakket tijdens de daluren. Wil je ook deelnemen aan de verschillende aquasporten, neem dan een Sport Card Plus-pakket. Ga voor meer informatie naar sportiom.nl/studenten.

Studeer je in ’s-Hertogenbosch, maar woon je in Tilburg of in Breda, dan kun je ook daar voordelig sporten.

Sportkaart aanvragen

Op vertoon van je studentenpas en legitimatie (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) meld je je aan bij de receptie van Fitness Club Sportiom. Na registratie kun je meteen aan de slag.

Contact

Sportiom
Victorialaan 10
’s-Hertogenbosch
Telefoon 073 - 646 46 70 
www.sportiom.nl/studenten

Verenigingen met sportaanbod voor studenten

Bekijk op de site van s-port.nl welke verenigingen mogelijkheden bieden, speciaal voor studenten. 

Tilburg

In Tilburg sport je voordelig bij het Tilburg University Sports Center. Een jaar lang sporten kost € 134,95. Een breed sportaanbod, professionele begeleiding, een uitgebreide binnen- en buitenaccommodatie, ruime openingstijden en veel gezelligheid. En dat alles voor een studentenprijsje!

Het Tilburgse studentensportcentrum biedt keuze uit ruim 45 sporten. Ook kun je er terecht voor een persoonlijk fitnessprogramma en ontspannen na het sporten in het T-sportscafé. Ook kun je heerlijk tot rust komen in de sauna en infraroodcabine. Een overzicht van het volledige aanbod vind je op de website.

Sportabonnement aanvragen

Een sportabonnement (jaar- halfjaar-, seizoens, maand- of dagabonnement) kun je online aanvragen.

Contact

Tilburg University Sports Center
Academielaan 5
5037 ET Tilburg
Telefoon 013 - 466 30 10
E-mail sportscenter@tilburguniversity.edu
www.tilburguniversity.nl

 

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda