Student Support

print

Promostudent worden?

Wil jij een leuke bijbaan, waarmee je ook nog eens goed bijverdient? Meld je dan aan als promostudent en ontvang netto €10,- per uur. 

Ontdek je talenten

Avans zet bij vrijwel elk evenement promostudenten in. Denk aan Open dagen, Open avonden of evenementen van je eigen academie. Als promostudent ontmoet je veel medestudenten, ook van andere opleidingen. Je werkzaamheden zijn heel afwisselend, afhankelijk van wat je als voorkeur aangeeft.

Hoe jij deze goedbetaalde ‘bijbaan’ invult heb je zelf in de hand. Je geeft zelf aan hoe breed je wil worden ingezet. Of dat je voorkeur uitgaat naar promoactiviteiten van je eigen academie of juist voorlichtingsactiviteiten bij middelbare scholen in de regio. Je kunt ook kiezen voor werkzaamheden die je helpen te groeien, bijvoorbeeld om meer zelfvertrouwen op te bouwen in presenteren. Door verschillende opdrachten aan te nemen doe je ervaringen op die in je toekomst goed van pas komen. Ook ontdek je kanten van jezelf die je nog niet zo goed kent. Je maakt deze bijbaan zo afwisselend en leerzaam als je zelf wilt.

Aanmelden

Om promostudent te worden hoef je alleen het aanmeldformulier digitaal in te vullen. Geef op dit formulier ook aan wat voor soort werkzaamheden je wilt doen.

Opdrachten 

Je ontvangt een mail zodra we promostudenten nodig hebben voor een evenement of opdracht. Wil je werken, stuur dan een reactie via de mail terug. De eersten die reageren, krijgen de opdracht.

Word je ingezet voor een opdracht, dan ontvang je een mail van de opdrachtgever. Daarin lees je waar en wanneer je wordt verwacht. Ook voor andere vragen over het evenement kun je bij de opdrachtgever terecht. 

Werken als promostudent voor DMCS (Diensteenheid Marketing, Communicatie & Studentenzaken) is een bijbaan. Dat betekent dat je in principe niet voor studiepunten of ambassadeurs-uren werkt. Werk je in opdracht voor DMCS en wil je hiervoor studiepunten, overleg dit dan met je studieloopbaanbegeleider. Let op: als promostudent ben je niet in loondienst van Avans. Je ontvangt dan ook geen jaaropgave.

Uren declareren

Om je vergoeding te ontvangen, declareer je je gewerkte uren. Dit doe je in een digitaal declaratiesysteem. Na afloop van de opdracht ontvang je een mail met een link naar dit systeem. Krijg je geen mail, neem dan contact op met de opdrachtgever van het evenement. Als je het formulier hebt ingevuld, ontvang je automatisch een kopie van je declaratie. Heb je vragen over je uitbetaling, stuur dan een mail naar declaraties.externen.DFS@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 15 maart 2022.
Relevant/Gekoppeld
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden

Nieuws
Agenda