Studentinfo

print

Een kamer vinden

Jij hebt besloten om te verhuizen naar de stad waar je studeert. Lees op deze pagina hoe je een kamer vindt in Breda, Tilburg of 's-Hertogenbosch.

Breda

Je volgt een voltijdstudie in Breda. Dan kun je voor een kamer terecht bij Woonloket Breda. Dit is een samenwerkingsverband van de drie Bredase woningcorporaties. Het woningaanbod van dit loket vind je op Klikvoorkamers. Via deze site kun je je inschrijven voor € 23,00. Dit kan vanaf één jaar voordat je aan je studie begint.

Je volgt een internationale studie in Breda of hebt de ambitie om later internationaal te gaan. Dan is Easystreet the place to be. Je ontmoet veel studenten uit binnen- en buitenland, waardoor je je eigen internationale sociale netwerk opbouwt. Kijk op de site van Easystreet en meld je aan.

Tilburg

In Tilburg kun je voor een kamer terecht bij Klikvoorkamers. Of bij Kamerbemiddeling Tilburg. Dit is een door de gemeente erkend bureau dat zich heeft gespecialiseerd in de bemiddeling en verhuur van studentenwoningen in Tilburg. Je inschrijven kost € 35,00. En deze inschrijving blijft één jaar geldig. Vind je een kamer, dan betaal je € 115,00 aan administratiekosten.

's-Hertogenbosch

Je bent student bij Avans Hogeschool, locatie 's-Hertogenbosch. Schrijf je dan in bij StudentRoomsBrabant. Hier vind je studentenkamers die je kunt huren bij woningbouwverenigingen in de regio.

Of vind een kamer in een van de steden via:

www.kamernet.nl
www.kamertje.nl
www.studentopkamers.nl
www.kamerhulp.nl
www.househunting.nl
www.kamers.nl
www.huurwoningen.nl
www.kamer.nl
www.KamersBreda.nl
www.KamerDenBosch.nl
www.KamersTilburg.nl

Laatst bijgewerkt op 14 september 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda