Een kamer vinden in het buitenland

Woonruimte voor studie in het buitenland

Hogescholen en universiteiten in het buitenland hebben vaak een campus waar je tijdelijk een kamer kunt huren. Neem daarom contact op met de school of universiteit waar je gaat studeren.

Woonruimte voor stage in het buitenland

Bedrijven en instellingen willen stagiairs meestal wel helpen bij het zoeken naar een tijdelijke woning. Neem daarom contact op met het bedrijf waar je stage gaat lopen.

Je kamer in Nederland onderverhuren

Ga je tijdelijk naar het buitenland voor studie, stage of afstuderen, dan je kun je jouw studentenkamer veilig onderverhuren aan een inkomende uitwisselingsstudent. Zo voorkom je het betalen van dubbele huur en zorg je ervoor dat je studentenkamer nog steeds van jou is als je terugkomt.

Avans Hogeschool is een partner van Housing Anywhere, een internationaal studentenhuisvestingsplatform. Housinganywhere.com is gratis wanneer je gebruikmaakt van je student-e-mailadres. Vergeet niet te na te gaan bij je huisbaas of je kamer ook geschikt is voor onderverhuur. Housing Anywhere heeft meer dan 125 partneruniversiteiten ter wereld. Je kunt via deze site gemakkelijk een kamer vinden en boeken in meer dan 500 steden.

Laatst bijgewerkt op 23 mei 2018.
Relevant/Gekoppeld

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow