Een kamer vinden in het buitenland

Woonruimte voor studie in het buitenland

Hogescholen en universiteiten in het buitenland hebben vaak een campus waar je tijdelijk een kamer kunt huren. Neem daarom contact op met de school of universiteit waar je gaat studeren.

Woonruimte voor stage in het buitenland

Bedrijven en instellingen willen stagiairs meestal wel helpen bij het zoeken naar een tijdelijke woning. Neem daarom contact op met het bedrijf waar je stage gaat lopen.

Je kamer in Nederland onderverhuren

Ga je tijdelijk naar het buitenland voor studie, stage of afstuderen, dan je kun je jouw studentenkamer veilig onderverhuren aan een inkomende uitwisselingsstudent. Zo voorkom je het betalen van dubbele huur en zorg je ervoor dat je studentenkamer nog steeds van jou is als je terugkomt.

Laatst bijgewerkt op 6 februari 2019.
Relevant/Gekoppeld

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod