Studentinfo

print

Een DigiD aanvragen

Waarom DigiD

Alleen met een DigiD-account kun je je aanmelden voor een opleiding. Want met je DigiD-account log je in op studielink.nl en doe je een 'verzoek tot inschrijving' voor een opleiding. 

Aanvragen DigiD

Je DigiD-account vraag je aan via digid.nl. Je moet dan wel een woonadres in Nederland en een burgerservicenummer hebben. Heb je op het moment van aanmelden nog geen Nederlands woonadres, dan is het niet mogelijk om een DigiD-account aan te vragen. Maak dan op studielink.nl gebruik van de optie 'aanvragen inloggegevens en inloggen'. 

Zorg ervoor dat je ruim op tijd jouw DigiD-account aanvraagt. Na aanvraag duurt het tot vijf werkdagen voordat je de inloggegevens krijgt thuisgestuurd.

Ga direct naar het aanvragen van een DigiD.

 

Laatst bijgewerkt op 1 oktober 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda