Student Support

print

Een DigiD aanvragen

Waarom DigiD

Alleen met een DigiD-account kun je je aanmelden voor een opleiding. Want met je DigiD-account log je in op studielink.nl en doe je een 'verzoek tot inschrijving' voor een opleiding. 

Aanvragen DigiD

Je DigiD-account vraag je aan via digid.nl. Je moet dan wel een woonadres in Nederland en een burgerservicenummer hebben. Heb je op het moment van aanmelden nog geen Nederlands woonadres, dan is het niet mogelijk om een DigiD-account aan te vragen. Maak dan op studielink.nl gebruik van de optie 'aanvragen inloggegevens en inloggen'. 

Zorg ervoor dat je ruim op tijd jouw DigiD-account aanvraagt. Na aanvraag duurt het tot vijf werkdagen voordat je de inloggegevens krijgt thuisgestuurd.

Ga direct naar het aanvragen van een DigiD.

 

Laatst bijgewerkt op 1 oktober 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda