Studentinfo

print

Aanmelden voor een opleiding

Aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink.nl. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Een DigiD aanvragen

Voor 1 mei 

Voor een eerste aanmelding bij een opleiding in het Hoger Onderwijs dien je jezelf uiterlijk 1 mei van het lopende collegejaar aan te melden. Bij Avans Hogeschool hebben sommige opleidingen een eerdere sluitingstermijn. Zie hiervoor de informatie op Avans.nl. Hier vind je het stappenplan om je aan te melden.

Opleiding met selectie

Voor een opleiding met selectie gelden bijzondere voorwaarden. Je vindt deze op de avans.nl bij opleidingen. Kijk voor meer info op de website van DUO.  

Starten in februari 

Er zijn enkele opleidingen die starten in september én in februari. Kijk op avans.nl bij jouw opleiding onder Praktische zaken > Toelating > Instroommoment.

Ook bij een start op 1 februari moet je je via Studielink aanmelden. Informeer bij de opleiding wanneer de lessen precies beginnen. Dat is vaak al vóór 1 februari.  

Laatst bijgewerkt op 5 november 2018.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda