Student Support

print

Aanmelden voor een opleiding

Aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink.nl. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Een DigiD aanvragen

Voor 1 mei 

Voor een eerste aanmelding bij een opleiding in het Hoger Onderwijs dien je jezelf uiterlijk 1 mei van het lopende collegejaar aan te melden. Bij Avans Hogeschool hebben sommige opleidingen een eerdere sluitingstermijn. Zie hiervoor de informatie op Avans.nl. Hier vind je het stappenplan om je aan te melden.

Opleiding met selectie

Voor een opleiding met selectie gelden bijzondere voorwaarden. Je vindt deze op de avans.nl bij opleidingen. Kijk voor meer info op de website van DUO.  

Starten in februari 

Er zijn enkele opleidingen die starten in september én in februari. Kijk op avans.nl bij jouw opleiding onder Praktische zaken > Toelating > Instroommoment.

Ook bij een start op 1 februari moet je je via Studielink aanmelden. Informeer bij de opleiding wanneer de lessen precies beginnen. Dat is vaak al vóór 1 februari.  

Laatst bijgewerkt op 5 november 2018.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda