Student Support

print

De Onderwijs- en Examenregelingen van 2020-2021 vinden

3 juli 2020

In een Onderwijs- en Examenregeling (OER) staat informatie over het onderwijs en de examens van jouw opleiding. Je leest hierin welke rechten en plichten je hebt als student. Je vindt de OER van jouw opleiding op een van onderstaande pagina’s.

Let op. Nog niet alle OER'en van collegejaar 2020-2021 zijn gepubliceerd. Deze lijsten worden nog aangevuld.

Als je je rechten en plichten van vorig collegejaar wilt inzien, bekijk dan de Onderwijs- en Examenregelingen 2019-2020.

Laatst bijgewerkt op 1 september 2020.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda