Student Support

Na-inschrijven voor toetsen kan volledig digitaal

29 september 2021

Als studenten willen na-inschrijven voor een toets, dan kunnen ze dat volledig digitaal regelen via Osiris. Gewoon inschrijven voor toetsen gaat nu ook al via Osiris. Dit doen studenten meestal in of rond blokweek 4. Daarna kunnen ze nog na-inschrijven, maar dat kost wel 20 euro. Na-inschrijven kan tot 5 werkdagen vóór de toetsdatum

Hoe werkt na-inschrijven via Osiris?

1. Ga naar Osiris Student.
  2. Klik op de knop ‘OSIRIS ZAAK’. Er opent een nieuw venster.
  3. Klik daar op de knop ‘Start een nieuwe zaak’.
    Afhankelijk van je opleiding kan je een keuze krijgen als je meerdere soorten zaken kunt starten. Kies dan voor ‘Algemeen’.
  4. Kies voor de zaak ‘Na-inschrijfverzoek’ en klik op ‘Start’.
  5. Maak je keuze:
    •    Kies voor ‘Na-inschrijving voor toetsen (en voorzieningen)’ als je je wilt inschrijven voor zowel toetsen als eventuele voorzieningen voor toetsen.
    •    Kies voor ‘Na-inschrijving voor alleen voorzieningen’ als je je al hebt ingeschreven voor toetsen, maar nog niet voor de bijbehorende voorzieningen die door je decaan zijn toegekend.
  6. Klik op ‘Indienen’.
  7. Je ziet vervolgens de toetsen waarvoor je je nog kunt na-inschrijven.
  8. Volg de vervolgstappen* van de zaak en dien de zaak in.

* Eén van de vervolgstappen is dat studenten 20 euro betalen via Avans Webshop.

Vragen?

Ben je student en mis je schriftelijke toetsen of PC-toetsen in de zaak, waarvan jij zeker weet dat je hiervoor moet kunnen na-inschrijven? Ga dan langs bij je academiebureau.
Gaat er iets anders mis nadat je alle instructies hebt gevolgd? Maak dan een melding aan op  servicepunt.avans.nl. Vermeld in je mail je studentnummer en dat het om een na-inschrijfverzoek gaat en leg uit wat er niet goed werkt.

Laatst bijgewerkt op 9 september 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Studietwijfel?

Je staat er niet alleen voor. Avans helpt je bij het maken van een passende vervolgkeuze.

Bekijk hier de mogelijkheden