Studentinfo

print

Collegegeld terugkrijgen

Indien je stopt met je studie, om welke reden dan ook, heb je in de meeste gevallen recht op teruggave van collegegeld.

Je hebt recht op restitutie van een evenredig deel van het collegegeld voor elke maand dat het studiejaar na beëindiging van je inschrijving nog duurt. Bij beëindiging van de inschrijving in de maanden juni, juli en augustus vindt er geen restitutie van het collegegeld plaats. 

Als je het bedrag in één keer hebt voldaan, zal na berekening van het totaal te betalen bedrag voor het betreffende collegejaar, restitutie volgen. Heb je gekozen voor een betaling in termijnen dan zullen na berekening van het totaal te betalen bedrag voor betreffende collegejaar, de incasso’s van de daaropvolgende termijnen niet meer geïnd worden.

Meer hierover kun je terugvinden in de inschrijvingsvoorwaarden van Avans Hogeschool.

 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda