Student Support

print

Information Fair Going Abroad

9 februari 2023 (14:00 uur - 17:00 uur) door Student Support

Het International Office van Avans organiseert op 9 februari van 14:00 tot 17:00 een online informatiemarkt over studeren in het buitenland. 

Als je overweegt om een internationale minor te volgen of om je stage of afstudeeropdracht in het buitenland te doen, dan is deze markt een prima manier om jezelf te oriënteren. Zo kun je straks goed voorbereid een keuze maken.

Info over hoe en wanneer je je voor de markt kunt aanmelden, volgt later. 

Laatst bijgewerkt op 4 augustus 2022.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda