6e City Deal Kennis Maken Breda Onderwijs Café

17 juni 2021 (09:50 uur)

Online event over kennis(sen) maken, kennis delen en borgen. City Deal Kennis Maken (CDKM) Breda geeft een virtueel podium aan een drietal CDKM-projecten die pitches houden over onderwijssamenwerkingen, ervaring en kennis met elkaar delen en inzicht geven in waar het onderwijs mee bezig is. Deze editie zijn dat de ‘Amphia Challlenge’, de ‘CDKM Corona Challenge’ en de ‘Gerobotiseerde Stadslandbouw’ vanuit @Urban Living Lab Breda.

Een mooie mix van Bredase onderwijsinstellingen en organisaties over duurzame samenwerkingen en samen doen door Avans Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Curio, De Rooi PannenSportleerbedrijf Breda samen met de Gemeente Breda.

Aanmelden

Het belooft een inspirerende middag te worden. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar s.dewerd@avans.nl. We heten je van harte welkom!

Onder de noemer City Deal Kennis Maken Breda zijn Bredase onderwijsinstellingen en de gemeente Breda hun samenwerking aan het intensiveren en uitbreiden. Studenten, docenten en onderzoekers kunnen zo maatschappelijke opgaven sneller helpen oplossen. Ontwikkelde kennis kan beter worden benut en innovatie wordt versneld.

Laatst bijgewerkt op 31 mei 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus