Covid College Tour: Vaccineren tegen Covid-19

7 april 2021 (20:00 uur - 21:15 uur)

We zijn het er allemaal wel over eens: de afgelopen tijd is er veel op ons afgekomen. De Covid-19 pandemie heeft veel veranderd in ons leven: minder naar school, geen feestjes, afstand houden, voor de tweede keer een lockdown, een avondklok en misschien ook die nare ziekte in je directe omgeving.

In samenwerking met Sander Herfst, Diederik Gommers en Marjolein Kikkert organiseert Avans 5 online masterclasses over verschillende onderwerpen die te maken hebben met corona.

Vaccineren tegen Covid-19

In deze derde masterclass geeft moleculair viroloog Marjolein Kikkert een minicollege over vaccineren tegen Covid-19. Ze gaat in op vragen over hoe het komt dat we zo snel een vaccin hebben en of het wel veilig is. Dr. ir. Marjolein Kikkert is senior researcher bij de afdeling Medische Microbiologie, researchgroep Moleculaire Virologie van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Lees meer over het programma en meld je direct aan. Het is ook mogelijk om meteen je vraag voor de expert in te sturen. Wil jij je vraag live stellen, of in de studio aanwezig zijn? Geef dit dan aan bij je inschrijving.

Het is ook mogelijk om je voor de andere masterclasses aan te melden.

De volgende college tours staan nog op het programma:

3. Vaccineren
7 april van 20.00 - 21.15 uur

4. Het effect op de economie
28 april  van 20.00 - 21.15 uur

5. Ons gedrag tijdens COVID-19
19 mei van 20.00 - 21.15 uur

Laatst bijgewerkt op 1 maart 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus