Commercial Night Tilburg

10 maart 2021 (19:30 uur) - 10 maart 2023 (21:30 uur) door Studentinfo

Tijdens het online evenement Commercial Night in Tilburg delen 3 bedrijven met studenten hun ervaringen met commercials. Het thema is dit jaar Sustainable Branding - Branding for Life.

RGN, AB InBev en Dopper laten deze avond zien hoe verschillende vormen van sustainable branding in hun commercials tot uiting komen. Ook geven de bedrijven een kijkje achter de schermen en lichten ze een deel van hun strategieën toe.

Na afloop van het evenement is het mogelijk om persoonlijk te spreken met de vertegenwoordigers van de 3 bedrijven. Commercial Night is toegankelijk voor iedereen die in Tilburg studeert, hbo en universitair. De organisatie is in handen van studievereniging Asset | Marketing van Tilburg University.

Toegang kost 2,50 euro en de eerste 100 inschrijvers krijgen een goodiebag. Meer informatie en inschrijven kan via de Commercial Night-website.

Laatst bijgewerkt op 23 februari 2021.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus