Pre-departure voorlichting buitenland 's-Hertogenbosch

20 april 2020 (14:30 uur - 16:30 uur) door Studentinfo

Het International Office organiseert op maandag 20 april een pre-departure session in 's-Hertogenbosch voor studenten die binnenkort voor hun studie of stage naar het buitenland gaan.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je  belangrijke en praktische informatie om je voor te bereiden op jouw buitenlandavontuur. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen over jouw specifieke situatie.

Goed om te weten

Op donderdag 23 april is er van 14.30 tot 16.30 uur een pre-departure session in Breda.

Laatst bijgewerkt op 30 oktober 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.