Avans Multidisciplinary eXperience

6 april 2020 (09:00 uur) - 9 april 2020 (18:00 uur) door @avans

Van maandag 6 april t/m donderdag 9 april vindt de Avans Multidisciplinary eXperience plaats (AMX). De AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen werkt aan een real life, actuele casus van een externe opdrachtgever.

In een team werk je samen 4 dagen lang aan innovatieve oplossingen voor deze casus, ondersteund met interactieve boostsessies, expertlezingen en begeleiding door ervaren docentcoaches. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op amx.avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 20 januari 2020.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.