De achterkant van Avans Breda

23 oktober 2019 (14:00 uur - 17:00 uur) door Studentinfo

In het najaar vindt er een unieke samenwerking plaats tussen Avans Hogeschool en Het Zuidelijk Toneel. Studenten en medewerkers van alle academies zijn van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen aan De achterkant van Den Bosch.

De voorstelling vindt plaats op 23 oktober vanaf 14.00 uur in het Chassé Theater in Breda. Wil je deze voorstelling graag bijwonen, dan moet je je van tevoren aanmelden.

Aftrap van het lespakket

De matineevoorstelling is speciaal voor Avans Hogeschool gemaakt. Het gaat om een eenmalige, bijzondere aftrap van het lespakket dat onder leiding van Emile Kolthoff door het lectoraat Ondermijning wordt ontwikkeld. Dit lespakket moet studenten – en daarmee de aankomende professionals – bewust maken van de signalen en risico’s van ondermijnende criminaliteit.

Met deze voorstelling stappen we even uit de onderwijssetting en brengen op een andere, prikkelende wijze dit relevante maatschappelijk vraagstuk onder de aandacht van onze studenten en medewerkers.

Lees meer op de website van Het Zuidelijk Toneel.

Laatst bijgewerkt op 27 augustus 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod