Avans Multidisciplinary eXperience 2019

28 oktober 2019 (09:00 uur) - 1 november 2019 (15:00 uur) door @avans

AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin studenten van verschillende opleidingen werken aan een real life, actuele casus van een externe opdrachtgever. In een team werken ze 5 dagen lang samen aan innovatieve oplossingen voor deze casus, ondersteund met interactieve boostsessies, expertlezingen en begeleiding door ervaren docentcoaches. Aan het eind van de week presenteren ze hun eindresultaten aan een jury tijdens het eindevent in het Chassé Theater in Breda.

Laatst bijgewerkt op 11 september 2019.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.