Symposium Ervaringsdeskundige: de hulpverlener van de toekomst?

16 mei 2019 (12:30 uur - 18:00 uur) door @avans

Een symposium over de inzet van ervaringsdeskundigheid
16 Mei 12.30 – 18.00, Avans Hogeschool te Breda

16 mei organiseren studenten van de opleiding Social Work van de Avans hogeschool Breda, in samenwerking met Veilig Thuis en Juzt, een symposium over ervaringsdeskundigheid.

Ben jij nieuwsgierig hoe ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring inzetten ten behoeve van de cliënt? Wil jij weten wat de voor- en nadelen zijn van ervaringsdeskundigheid? Ben jij benieuwd hoe zij tot een succesvolle samenwerking komen met professionals? Het symposium is bedoeld voor professionals en studenten.

Dit en nog veel meer kennis en ervaring wordt gratis aangeboden in de vorm van een paneldiscussie en interactieve workshops door professionals en ervaringsdeskundigen van onder meer Carolus Coaching, GGZ Breburg, SMO Breda, ExPex en Markieza.

Dit symposium is SKJ en Registerplein geaccrediteerd en inclusief lunch en borrel.

Inloop met eten en drinken

Opening

Hoofdspreker: Björn Rommens, ex-jeugdzorgjongere

Paneldiscussie o.l.v. dagvoorzitter Caroline Mobach,

Workshopronde 1

Workshopronde 2

Afsluiting

Borrel

Magazine

Meer informatie over sprekers en workshops is te vinden in het digitale magazine.

Meld je aan via dit formulier.
Voor overige vragen zijn wij te bereiken via symposium.ervaringsdeskundige@gmail.com

Laatst bijgewerkt op 29 april 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Avans Open College op 5 juni

Preventieakkoord: Noodzaak of betutteling?