Doe mee aan de Avans Multidisciplinary eXperience

8 april 2019 (09:00 uur) - 12 april 2019 (17:00 uur) door Avans Multidisciplinary eXperience

Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen op locatie werkt aan innovatieve oplossing voor een real life, actuele casus van een bedrijf of instelling. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent en heb je ambitie om verder te kijken dan jouw eigen opleiding? Vind je het leuk om te werken aan echte praktijkopdrachten en zoek je meer uitdaging in je opleiding? Doe dan mee met de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) van 8 t/m 12 april 2019.

Wat is AMX?

AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen werkt aan een real life, actuele casus van een bedrijf of instelling. Met jouw team werk je samen, op locatie van de opdrachtgever, aan innovatieve oplossingen voor deze casus. Je krijgt interactieve boostsessies, wordt begeleid door ervaren docentcoaches en krijgt veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Wat verwachten we van jou?

Je bent ondernemend, gemotiveerd en proactief. Je hebt een creatieve, onderzoekende houding. Je werkt graag samen met studenten met andere kennisdisciplines. Je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je bent full time beschikbaar van 8 t/m 12 april. De primaire locatie van de AMX is Breda, maar als je op locatie werkt bij een bedrijf kan dat ook buiten Breda zijn.

Wil je meer weten? Kijk dan op amx.avans.nl of neem contact op via amx@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 25 februari 2019.

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

NSE 2019