Workshop Studiekeuze Breda

17 april 2018 (09:30 uur - 12:30 uur) door Avans Flow

Je twijfelt over je studiekeuze en overweegt een andere studie te gaan volgen. Je bent misschien al gestopt met je opleiding, maar weet nog niet zeker wat je komend studiejaar wilt gaan doen. Of je staat op het punt te beginnen bij Avans, maar bij de intake kreeg je het advies negatief/twijfel. Je bent dan al ingeschreven bij Avans. Wat je wel zeker weet, is dat je bewust stil wilt staan bij de vraag: hoe kom ik tot een keuze.

Inhoud

De workshop Studiekeuze van Avans Flow helpt je bij het maken van een studiekeuze. In een groep van minimaal 8 en maximaal 15 studenten denk je na over vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat vind ik leuk. Op een actieve en prikkelende manier ontdek je wat je kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Na de workshop weet je beter wat je zelf wilt en wat je kunt doen om tot een goede keuze te komen. Het resultaat is een concreet actieplan.

Deze workshop wordt aangeboden in samenwerking met het studentendecanaat.

Wie
De 2-delige workshop is beschikbaar voor voltijd, deeltijd en duale studenten die ingeschreven staan bij Avans Hogeschool.

Waar en wanneer
De workshop vindt plaats op dinsdag 17 en dinsdag 24 april in Breda. De exacte locatie krijg je na je aanmelding nog te horen.

Laatst bijgewerkt op 27 februari 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow