Studentinfo

Workshop studiekeuze

Je twijfelt over je studiekeuze en overweegt een andere studie te gaan volgen. Je bent misschien al gestopt met je opleiding, maar weet nog niet zeker wat je komend studiejaar wilt gaan doen. Of je staat op het punt te beginnen bij Avans, maar bij de intake kreeg je het advies negatief/twijfel. Je bent dan al ingeschreven bij Avans. Wat je wel zeker weet, is dat je bewust stil wilt staan bij de vraag: hoe kom ik tot een keuze.

Inhoud 

De workshop studiekeuze helpt je bij het maken van een studiekeuze. In een groep van minimaal 8 en maximaal 15 studenten denk je na over vragen als: wie ben ik, wat kan ik en wat vind ik leuk. Op een actieve en prikkelende manier ontdek je wat je kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Na de workshop weet je beter wat je zelf wilt en wat je kunt doen om tot een goede keuze te komen. Het resultaat is een concreet actieplan. 

Waar en wanneer     

In studiejaar 2017-2018 bieden we deze training niet meer aan.

Als we deze training in de toekomst opnieuw aanbieden, maken we hier de data bekend.

Kosten

Geen.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier.  

Meer informatie

Voor meer info kun je terecht bij de Studenten Informatie Balie of het Decanaat. Je kunt ook bellen met de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50 of even langslopen op de locatie waar je studeert.

Laatst bijgewerkt op 25 april 2018.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda