Student Support

Eerst zelf aan de slag

Je hebt een vraag of twijfelt over je studiekeuze. Daar kun je ook zelf mee aan de slag. We hebben wat links en vragen verzameld die je verder kunnen helpen tijdens je oriëntatie.

• Hoe ziet het programma eruit van studies die je aanspreken?
  • Hoe kun je je nog verder informeren over de richtingen die je overweegt?
  • Wat zijn jouw hobby’s en interesses?
  • Wat zijn jouw sterke en minder sterke punten?
  • Hoe is jouw studieaanpak, hoe zijn jouw studievaardigheden?
  • Heb je al eens nagedacht over welk beroep je later wil uitoefenen?
  • Tussen welke studierichtingen twijfel je nog?
  • Wat zijn de voor-en nadelen van deze studierichtingen?
  • Welke vragen heb je nog bij deze studierichtingen?
  • Waaraan moet een studie voldoen volgens jou?
  • Is het jouw eigen keuze?

Laatst bijgewerkt op 8 november 2018.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact