Studentinfo

Studeren en dyslexie

24 augustus 2017

Je hebt dyslexie en dit belemmert je bij het studeren. Je wilt het studeren vergemakkelijken door kennis op te doen, ervaringen te delen en vaardigheden aan te leren. Volg dan de workshop Studeren met dyslexie.  

Inhoud 

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over studeren met dyslexie en over de regelingen waarvan je als student aan Avans gebruik kunt maken. Verder maak je kennis met digitale hulpmiddelen die het studeren kunnen vergemakkelijken. Ook leer je je eigen sterke en zwakke kanten bij het studeren kennen. Doel van deze workshop is het beter leren omgaan met dyslexie, waarbij het delen van je ervaringen met andere studenten je inzichten kan geven. In feite leer je om beter te studeren met dyslexie.

Duur

De training duurt ongeveer 2,5 uur.

Trainer

Avans Flow en het studentendecanaat organiseren de workshop samen met een externe professional, die de workshop uitvoert.

Data en locatie

Donderdag 30 november, 9.30 - 12 uur, Breda.

Voor wie

De training is voor voltijd, deeltijd en duale studenten die ingeschreven staan bij Avans Hogeschool.

Kosten

Geen.

Aanmelden 

Aanmelden kan hier vanaf 16 oktober.

Laatst bijgewerkt op 27 november 2017.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda