Student Support

Studeren met ASS of AD(H)D

Je hebt moeite met concentreren. Je rondt zaken niet echt af. Komt in de knoop met je planning. Of je maakt er wel één maar houd je er niet aan.

Je vergeet veel omdat je zo lekker bezig bent. Je komt vaak te laat. Ook taken beginnen of afronden is vaak moeilijk, je blijft steken in details of zoekt steeds meer info. En iets onverwachts is helemaal verschrikkelijk. Hulp vragen is niet iets dat je makkelijk doet.

Maak een afspraak bij je studentendecaan voor meer informatie over trainingsmogelijkheden.

Voor een afspraak bel naar de Studenten Informatie Balie: 088 - 525 75 50. Of kom naar de balie aan de Hogeschoollaan in Breda of aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Laatst bijgewerkt op 3 februari 2021.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact