Studeren met ASS of AD(H)D

Je hebt moeite met concentreren. Je rondt zaken niet echt af. Komt in de knoop met je planning. Of je maakt er wel één maar houd je er niet aan.

Je vergeet veel omdat je zo lekker bezig bent. Je komt vaak te laat. Ook taken beginnen of afronden is vaak moeilijk, je blijft steken in details of zoekt steeds meer info. En iets onverwachts is helemaal verschrikkelijk. Hulp vragen is niet iets dat je makkelijk doet.

Maak een afspraak bij je studentendecaan voor meer informatie over trainingsmogelijkheden.

Voor een afspraak bel naar de Studenten Informatie Balie: 088 - 525 75 50. Of kom naar de balie aan de Hogeschoollaan in Breda of aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Laatst bijgewerkt op 3 februari 2021.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Avans alert op het coronavirus