Studentinfo

Avans Flow

22 augustus 2017

Bewustwording en zelfreflectie

Haal het beste uit jezelf. Dat is Avans Flow voor jou. Je ontwikkelt je tijdens je studie op allerlei vlakken, waarbij kennis natuurlijk centraal staat. Maar je voelt ook dat je zelf aan het veranderen bent. Flow helpt je bij die bewustwording. Door inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen. En dat doen we op een leuke manier die bij jou past.

Workshops en lezingen

Avans Flow organiseert workshops en lezingen om eens niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart bezig te zijn. Voor studenten en voor medewerkers. Gratis! Alle activiteiten staan in het teken van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. En zo helpen we je bij het vinden van de balans tussen studie, werk en ontspanning.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kijk bij het programmaoverzicht voor de eerste activiteiten van Avans Flow voor studiejaar 2017-2018. Schrijf je snel in, dan ben je er zeker bij

Wees welkom! Wees jezelf!

Laatst bijgewerkt op 28 februari 2018.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda