Studentinfo

print

Avans Flow

27 augustus 2018

Avans Flow biedt gratis activiteiten aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wilt je eigen ik versterken of je bent op zoek naar rust en balans in een hectische wereld waar veel van je wordt verwacht. Avans Flow is er voor jou!

Hieronder vind je een overzicht van al onze activiteiten.

Kan je slecht tegen drukke omgevingen? Ben je vaak overprikkeld en vermoeid? Misschien zijn dit uitingen van hoogsensitiviteit.

Durf jij niet te zeggen wat je denkt? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? En kosten sociale situaties je daardoor veel energie? Volg dan de Assertiviteitstraining en sta in iedere sociale situatie je mannetje.

Maak korte metten met faalangst. Met een concreet stappenplan ga jij je faalangst te lijf. 

Je kunt meer dan je denkt! In deze ijskoude workshop leer je stress van je af te schudden en lichamelijk fit te blijven. 

Het gaat zoals het gaat. Het is wat het is. Als je dat kunt accepteren en de controle durft los te laten, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger en zal je meer rust ervaren.

Een presentatie, sollicitatiegesprek of pitch, het zijn altijd momenten waarop je je ongemakkelijk voelt. Want op dat moment moet je er staan! Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze workshop.

Van perfect naar goed genoeg.

Onderzoek wat je energie geeft en waar je nu eigenlijk echt voor staat.

Studeren met dyslexie hoeft geen probleem te zijn. Als je maar weet hoe je het moet aanpakken.

Je bent erachter gekomen dat je toch niet de juiste studie hebt gekozen, of je blijft steeds maar twijfelen aan je keuze.

Een dierbare (dreigen te) verliezen kan een lastig onderwerp zijn om te bespreken. In bijeenkomsten kun je hier vrijuit over praten.  

Wees welkom! Wees jezelf!

Flow op Facebook

Op de hoogte blijven van de activiteiten Avans Flow? Volg ons dan op Facebook en houd deze site goed in de gaten. 

Laatst bijgewerkt op 11 juni 2020.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 15 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50. Andere vragen?

Mail het studentendecanaat

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda