Studentinfo

Avans Flow

27 augustus 2018

Avans Flow biedt gratis activiteiten aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wilt je eigen ik versterken of je bent op zoek naar rust en balans in een hectische wereld waar veel van je wordt verwacht. Avans Flow is er voor jou!

Hieronder vind je een overzicht van al onze activiteiten.

Kan je slecht tegen drukke omgevingen? Ben je vaak overprikkeld en vermoeid? Misschien zijn dit uitgingen van hooggevoeligheid en hypersensitiviteit.

Durf jij niet te zeggen wat je denkt? Vind je het lastig om je grenzen aan te geven? En kosten sociale situaties je daardoor veel energie? Volg dan de Assertiviteitstraining en sta in iedere sociale situatie je mannetje.

Tussen personen met verschillende culturele achtergronden ontstaan vaak communicatieve misverstanden. Volg deze workshop en je zult zien dat je makkelijker communiceert met mensen uit andere culturen. 

Verbreed je kijk op de wereld en leer hoe je je standpunten beter kunt beargumenteren. 

Maak korte metten met faalangst. Met een concreet stappenplan ga jij je faalangst te lijf. 

Je kunt meer dan je denkt! In deze ijskoude workshop leer je stress van je af te schudden en lichamelijk fit te blijven. 

Hoe krijg je rust in je hoofd? Want ontspanning is niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk om effectief te kunnen leren.

Een presentatie, sollicitatiegesprek of pitch, het zijn altijd momenten waarop je je ongemakkelijk voelt. Want op dat moment moet je er staan! Maar hoe doe je dat? Dat leer je in deze workshop.

Van perfect naar goed genoeg.

Wat is het nut van een rondje hardlopen of een goede wandeling? Je komt het te weten tijdens deze actieve workshop.

Onderzoek wat je energie geeft en waar je nu eigenlijk echt voor staat.

Studeren met dyslexie hoeft geen probleem te zijn. Als je maar weet hoe je het moet aanpakken. 

Zorgsituatie thuis? Deel je ervaringen met medestudenten in een vergelijkbare situatie.

Je bent erachter gekomen dat je toch niet de juiste studie hebt gekozen, of je blijft steeds maar twijfelen aan je keuze.

Een dierbare (dreigen te) verliezen kan een lastig onderwerp zijn om te bespreken. In bijeenkomsten kun je hier vrijuit over praten.  

Wees welkom! Wees jezelf!

Flow op Facebook

Op de hoogte blijven van de activiteiten Avans Flow? Volg ons dan op Facebook en houd deze site goed in de gaten. 

Laatst bijgewerkt op 16 augustus 2019.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Lees meer

Nieuws
Agenda