Studentinfo

print

Digitale zelfstudie schrijfvaardigheid

Wanneer is het voor mij interessant om deze training te volgen?
Deze zelfstudie is voor iedereen die wel eens moeite heeft met onderdelen van de Nederlandse taal. Het is ook interessant wanneer Nederlands niet je eerste taal is en je extra oefenmateriaal wilt. Deze zelfstudiecursus volg je in je eigen tijd op je eigen tempo aan de hand van het programma Hogeschooltaal.

Wat komt er in deze training allemaal aan de orde?
Je begint met het maken van een diagnostische toets. Daarna laat Hogeschooltaal je aan de hand van een digitale coach, oefeningen maken en theorie bestuderen om jouw vaardigheden in het gebruik van het Nederlands op een hoger niveau te brengen.

Bij de theorie komen werkwoord- en algemene spelling en algemeen taalgebruik aan de orde. De uitleg van de theorie wordt kort gehouden en de oefeningen zijn gevarieerd. Dankzij een uitgebreide zoekfunctie, kun je specifieke onderwerpen vinden. Het programma biedt een aantal toetsen waarmee vooruitgang beoordeeld kan worden.

Hoeveel tijd gaat deze training mij kosten?
Omdat het een zelfstudie betreft kun je zelf bepalen hoeveel tijd je investeert in deze training. Je kunt ervoor kiezen om alle theorie te bestuderen of slechts een beperkt deel. De training kun je op elke gewenst tijdstip en op elke plek volgen, onderbreken en voorzetten.

Wie geeft deze training?
Dit is een zelfstudie. Een digitale coach begeleidt je bij de training.

Wanneer en waar vindt de training plaats?
Je kunt op elk gewenst tijdstip starten met deze training. Om deze training te volgen heb je wel een pc met een goed werkende internetverbinding nodig.

Zijn er kosten verbonden aan de training?
De kosten zijn € 50 voor de hele studieperiode (5 jaar).

Hoe kan ik me voor deze training aanmelden?
Je kunt een licentie voor het gebruik van dit trainingsprogramma bestellen via hogeschooltaal.nl/webshop.

Meer informatie over deze training
Via hogeschooltaal.nl vind je meer informatie en de directe toegang naar het trainingsprogramma.
Voor meer informatie kun je een bericht sturen aan support-hogeschooltaal@noordhoff.nl.

Laatst bijgewerkt op 2 juli 2018.
Online spreekuur studentbegeleiding

Heb je een ondersteuningsvraag, twijfel je over je studie of heb je een ontwikkelvraag, plan dan een moment tijdens het online spreekuur. Dat kan via de onderstaande button. We plannen dan een afspraak van 30 minuten voor je in.

Online spreekuur inplannen

Contact met het studentendecanaat

Heb je te maken met persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088-525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Coronavirus

Avans alert op het coronavirus

Blijf op de hoogte

Nieuws
Agenda