Student Support

print

Bijscholingscursus Engels

Je hebt vanuit de intake het advies gekregen om deel te nemen aan een bijscholingscursus Engels. Na deze cursus vind je makkelijker aansluiting op de cursussen Engels die je binnen jouw opleiding moet volgen.

Inhoud

Dit is een basiscursus Engels onder begeleiding van een docent. Je verbetert je niveau door te werken aan theorie en interactieve en praktische opdrachten. Het accent ligt op algemene kennis van Engels.

Duur

De cursus duurt 14 weken en volg je nadat je bij Avans Hogeschool bent begonnen. Het gaat om 14 lessen van 2 uur. De lessen zijn verdeeld over 2 lesperiodes van 7 weken. Tijdens tentamenperiodes zijn er geen lessen. Je krijgt les van docenten Engels van Avans hogeschool en werkt zelfstandig via e-learning.

Data

De academie adviseert je wanneer je het beste kunt starten met je bijscholing.

Locatie

Je kunt de bijscholingscursus volgen op de locatie waar jij je opleiding gaat volgen. Breda, ’s-Hertogenbosch of Tilburg.

Aanmelden

Je hoeft je niet zelf aan te melden. De academie neemt contact met je op bij de start van het nieuwe studiejaar.

Kosten

Deelname aan de cursussen is gratis.

Engelse bijspijkercursus voor Avansstudenten

Het kan ook zijn dat je al aan je opleiding begonnen bent en geen bijscholing in Engels hebt gehad. Maar je wilt je Engels wel verbeteren. Ook dan kun je deelnemen aan een bijspijkercursus. Lees meer over de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op 16 maart 2017.
Online spreekuur

Misschien twijfel je over je studiekeuze, je manier van studeren of je ontwikkeling. Of je loopt aan tegen problemen die je in de weg staan bij het studeren. Maak dan een afspraak met een studieadviseur van Student Support. We plannen dan een afspraak van 30 minuten in.

Online spreekuur inplannen

Studentendecanaat

Een studentendecaan helpt je met het regelen van voorzieningen, financiën en DUO-zaken. Bij een lastige thuissituatie, psychische klachten, overlijden of andere persoonlijke problemen. En bij studeren met een (chronische) ziekte of functiebeperking, zoals ADHD, stress of dyslexie. Maak telefonisch een afspraak via 088 - 525 75 50 of online. Andere vragen? Mail naar studentendecaan@avans.nl.

Online decaanafspraak maken

Vertrouwenspersoon

Heb je te maken met ongewenst gedrag? Bespreek dit dan met een vertrouwenspersoon.

Informatie en contact

Nieuws
Agenda