Studentinfo

Bijscholingscursus Engels

Je hebt vanuit de intake het advies gekregen om deel te nemen aan een bijscholingscursus Engels. Na deze cursus vind je makkelijker aansluiting op de cursussen Engels die je binnen jouw opleiding moet volgen.

Inhoud

Dit is een basiscursus Engels onder begeleiding van een docent. Je verbetert je niveau door te werken aan theorie en interactieve en praktische opdrachten. Het accent ligt op algemene kennis van Engels.

Duur

De cursus duurt 14 weken en volg je nadat je bij Avans Hogeschool bent begonnen. Het gaat om 14 lessen van 2 uur. De lessen zijn verdeeld over 2 lesperiodes van 7 weken. Tijdens tentamenperiodes zijn er geen lessen. Je krijgt les van docenten Engels van Avans hogeschool en werkt zelfstandig via e-learning.

Data

De academie adviseert je wanneer je het beste kunt starten met je bijscholing.

Locatie

Je kunt de bijscholingscursus volgen op de locatie waar jij je opleiding gaat volgen. Breda, ’s-Hertogenbosch of Tilburg.

Aanmelden

Je hoeft je niet zelf aan te melden. De academie neemt contact met je op bij de start van het nieuwe studiejaar.

Kosten

Deelname aan de cursussen is gratis.

Engelse bijspijkercursus voor Avansstudenten

Het kan ook zijn dat je al aan je opleiding begonnen bent en geen bijscholing in Engels hebt gehad. Maar je wilt je Engels wel verbeteren. Ook dan kun je deelnemen aan een bijspijkercursus. Lees meer over de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op 16 maart 2017.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Maak dan een afspraak via de Studenten Informatie Balie, 088 - 525 75 50. Andere vragen mag je mailen.

Mail het studentendecanaat

Avans Extra

Ontwikkel, verrijk en groei.

naar het aanbod

Vrijwilligers La Vuelta gezocht

Draag je steentje bij aan dit unieke event.

Lees meer

Nieuws
Agenda