Studentinfo

Studie en stage in het buitenland

Je opleiding helpt bij het kiezen van onderwijs of een stage in het buitenland die goed aansluit bij je opleiding. Je hebt ook hun goedkeuring nodig om studiepunten te krijgen voor je stage of studieperiode in het buitenland.

Avans Hogeschool heeft verschillende uitwisselingsprogramma’s en samenwerkingsverbanden met buitenlandse hogescholen. Vraag ernaar bij je opleiding. Je kunt ook studeren in het buitenland bij een onderwijsinstelling waar Avans geen overeenkomst mee heeft. Je organiseert dan als free mover zelf de uitwisseling. Het kan zijn dat je bij die onderwijsinstelling een vergoeding betaalt voor de studiekosten die je maakt. En als je binnen Europa studeert, kom je niet in aanmerking voor een Erasmus+ beurs.

International office

Het International Office van Avans is er voor praktische informatie, advies en ondersteuning. Je bereikt ze via mail of via de Studenten Informatie Balie:
internationaloffice@avans.nl
088 - 525 80 01
P.O. Box 90.116, 4800 RA Breda, the Netherlands 
facebook.com/avansinternational

Lees meer over

Erasmus+ beurs
Holland Scholarship
VSBfonds
Overige beurzen
Studie en stage in Zuid-Afrika

Praktische informatie:    

Stagecontract  
Studiefinanciering  
Visa en vergunningen
Verzekeringen
Huisvesting
Calamiteiten

Laatst bijgewerkt op 2 november 2017.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.

Meer informatie

Nieuws
Agenda