Studentinfo

Ondernemen en studie

Jij hebt passie voor ondernemen. Je wilt een eigen onderneming starten of je bent er al mee bezig. Het kan ook zijn dat je juist wilt weten of ondernemen bij je past. Een opleiding combineren met ondernemerschap vraagt veel van je. Om die reden krijg je bij ons ondersteuning en begeleiding op maat. Zo kun je in aanmerking komen voor een speciale ondernemersregeling of hulp krijgen bij je ondernemingsplan.

Jij bent topondernemer

Je studeert bij Avans en je hebt een eigen onderneming of bent bezig om die op te starten. Meld je dan aan voor de Student Topondernemersregeling. Een regeling die je helpt om studeren en het voeren van een eigen onderneming op elkaar af te stemmen. Concreet betekent dit dat er mogelijkheden zijn voor een aangepast onderwijsprogramma. Denk aan coaching, spreiding van vakken en tentamens en stagelopen en afstuderen in je eigen bedrijf.

Aanmelden doe je bij het Avans Ondernemerscentrum. Zij beoordelen of je aanspraak kunt maken op deze regeling. Bekijk alvast de voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Student Topondernemersregeling.

Jij wilt gaan ondernemen

Je bent nog niet bezig een eigen onderneming op te starten, maar je wilt wel ontdekken of ondernemen bij je past. Volg dan een extra onderwijsprogramma of een serie workshops. Bijvoorbeeld Ondernemen met je talent  of The lean start-up serie . Ook kun je aan de slag met praktijkopdrachten. Je werkt bijvoorbeeld in een multidisciplinair team aan een opdracht voor een bedrijf.

Contact

Voor meer informatie neem je contact op met het Avans Ondernemerscentrum via 088 - 525 77 37 of ondernemerscentrum@avans.nl. Of loop bij ons binnen in Breda, locatie Hogeschoollaan (HA024) of in ’s-Hertogenbosch, locatie Onderwijsboulevard (OG030).

Avans Ondernemerscentrum. Startpunt voor ondernemen en innoveren.

Laatst bijgewerkt op 18 december 2017.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Open College

De grenzen van #MeToo verkennen

Meld je aan

Nieuws
Agenda