Grijp de kans om marktonderzoek te doen naar de klanten van Suzuki

16 april 2018 door Avans Ondernemerscentrum

Jij doet in teamverband marktonderzoek naar de klanten van Suzuki. Vervolgens pitch je jouw marketing- en salesplan aan NIMAG B.V., de Nederlandse importeur van Suzuki-motoren. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor de Masterclass Business Modelling.

Het Avans Ondernemerscentrum (AOC) organiseert deze masterclass. 8 weken lang werk je in een multidisciplinair studententeam en doe je samen marktonderzoek naar de klanten van Suzuki.

Je leert hoe je businessmodellen toepast en hebt rechtstreeks contact met de opdrachtgever. Elke bijeenkomst eindigt met een advies. Al deze adviezen worden verwerkt in de eindpresentatie.

Na afloop van de masterclass ontvang je een aanbeveling op jouw LinkedIn-profiel. Hiermee maak je het verschil bij toekomstige sollicitaties.

De opdrachtgever

Tijdens de masterclass sta je in contact met opdrachtgever NIMAG B.V., de Nederlandse importeur van Suzuki-motoren. Dit bedrijf is de schakel tussen fabrikant Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse dealerorganisatie.

Suzuki is een grote multinational die in 1909 is opgericht in Japan. Het bedrijf staat vooral bekend om de productie van auto’s en motoren.

Aanmelden

De masterclass bestaat uit 8 bijeenkomsten tussen 17.00 en 20.00 uur. De masterclass start op dinsdagavond 8 mei en eindigt op dinsdagavond 26 juni. Een maaltijd is inbegrepen. Aanmelden kan tot 5 mei. Meer informatie vind je op de website van het AOC.

Zij gingen je voor

Vorig jaar gingen studenten aan de slag voor Bavaria. Zij vertellen je in onderstaande video graag zelf over hun ervaringen.

Laatst bijgewerkt op 26 april 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow