Geef jouw mening over DIF tijdens workshop klantreizen

8 februari 2018 door DIF ICT en Facilitaire dienst

De dienst ICT en Facilitaire diensten (DIF) wil graag weten hoe jij over onze dienstverlening denkt. Denk aan roostering, catering, schoonmaak, afvalverzameling en inrichting van ruimtes. Maar ook aan ICT-diensten, digiborden, verzekeringen en veiligheid. Laat ons weten hoe je onze dienstverlening ervaart.

Help ons mee en breng jouw dag bij Avans in kaart tijdens één van onze workshops klantreizen:

• Donderdag 22 februari van 12 tot 17 uur in Breda
    Onderwerp: Dag van een student
    Doelgroep: Studenten
  • Dinsdag 27 februari van 12 tot 17 uur in Breda
    Onderwerp: Dag van een medewerker
    Doelgroep: Medewerkers, docenten
  • Donderdag 1 maart van 12 tot 17 uur in Breda
    Onderwerp: Dag van een docent
    Doelgroep: Docenten

De workshops starten om 12:00 uur met een lunch. Na afloop ontvang je een presentje.

Aanmelden

Wil je meedoen aan één of meerdere van deze workshops? Of ben je nu verhinderd, maar vind je het wel leuk om in de toekomst je mening te geven? Stuur dan een mail naar servicemanagement.dif@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 8 februari 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Open College