Studentinfo

Doe mee aan de Avans Multidisciplinary eXperience

13 maart 2018 door Avans Ondernemerscentrum

Je bent voltijdsstudent en bezig aan je derde of vierde studiejaar. Verder kijken dan je eigen opleiding spreekt je aan. Net als werken aan praktijkopdrachten met studenten van andere opleidingen. Doe dan mee met de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX). Deze vindt plaats in Breda van 9 tot en met 13 april.

Student Karsten van Bezooijen: “De AMX-week is gezellig. Een leerzame week, waarin je echt leert samenwerken en out-of-the-box denken." 

Wat is de AMX?

Tijdens de multidisciplinaire projectweek werk je met studenten van andere opleidingen fulltime aan een actueel vraagstuk van een externe opdrachtgever. Samen met je team bedenk je innovatieve oplossingen. Je past uiteenlopende werkvormen toe, woont expertlezingen bij en krijgt begeleiding van docenten. Op de laatste dag van de AMX presenteren jullie de eindresultaten aan een jury.

Bekijk de winnaar van vorig jaar.

Meer informatie en aanmelden

Je wilt jezelf en je cv graag verrijken. Toekomstige werkgevers laten zien dat je bereid bent een stapje extra te zetten. Leren van andere disciplines en je samenwerkingsskills verbeteren. Doe dan mee aan de AMX.

Meer info en aanmelden

In onderstaande video vertellen studenten over hun deelname aan de AMX.

Laatst bijgewerkt op 13 maart 2018.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda