Ucademy start collegejaar met 3 modules

13 september 2017

Alle vakkennis die je bij je opleiding opdoet, is mooi. Maar je zou ook graag wat meer algemene vaardigheden willen leren. Vaardigheden en kennis waar je in het dagelijks leven iets aan hebt. Dan ben je bij Ucademy aan het juiste adres.

Ook dit studiejaar biedt Ucademy weer verschillende modules aan. Voor het eerste blok hebben ze er 3 op de agenda staan. Intrinsieke motivatie, waarin je leert hoe je jezelf nu echt motiveert om iets te doen én vol te houden. Macht en invloed, waarin je leert hoe macht werkt en hoe je die kennis nodig hebt om effectief te zijn. En de module Digitalisering, waarin je leert hoe ver digitalisering kan gaan en welke dingen beter analoog kunnen blijven.

Waar

De modules bestaan steeds uit 3 of 4 bijeenkomsten. Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Xplora Innovatielab aan de Hogeschoollaan in Breda.

Meer weten

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de site van Ucademy.

Laatst bijgewerkt op 13 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.