Teamleden voor het #DAFW17 Social Media Team gezocht

5 september 2017

Dutch Agri Food Week zoekt studenten voor het social media team van 9 t/m 19 oktober. Als lid van dit team doe je communicatie- en marketingervaring op en verdien je meteen iets bij.

Tijdens de Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

#DAFW17
en team van 30 à 40 studenten wil een grote hoeveelheid landelijke evenementen via social media verslaan. Denk daarbij aan het reageren op vragen, maken van foto's, afnemen van kleine interviewtjes tijdens de evenementen, inhaken op issues en het monitoren van social media.

Wat krijg je ervoor terug?

• Communicatie- en marketing ervaring (handig voor op je CV)
  • Training, briefing, coaching en begeleiding van DAFW-team
  • Vergoeding conform je leeftijd en CAO.
  • Toegang tot evenementen en netwerken tijdens Dutch Agri Food Week

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot en met 14 september. Op basis van de inschrijvingen maken ze een eerste selectie van het team. De datum van de briefing is op donderdag 22 september van 14:00 tot 16:00 in Agrifoodplaza, Onderwijsboulevard 225 in Den Bosch.

Laatst bijgewerkt op 5 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.