Je hoeft het niet alleen te doen

5 september 2017 door Avans Flow

Last van somberheid? Negatieve gedachten waardoor je niet tot studeren komt? Heb je ook geen zin om op te staan en de dag te beginnen? Herken jij gevoelens van leegte, negatieve gedachten, machteloosheid, eenzaamheid of wanhoop? Pieker je veel en heb je moeite met concentreren? Ben je besluiteloos, rusteloos, vermoeid, vertraagd of juist snel opgefokt? Moet je vaak huilen, veel slapen of kun je dat juist helemáál niet meer? Het voelt misschien alsof je de enige bent, maar dat is niet zo!

Kom naar de informatiebijeenkomst van StuDent op 11 september als je deze gevoelens herkent en toch graag vooruit wilt met de studie. Je hoeft je hier niet voor op te geven. Wat kun je verwachten: herkenning, ervaringsdeskundigen, informatie en vooral de mogelijkheid om elkaar vooruit te helpen.

Wie

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor Avansstudenten.

Waar en wanneer

Maandag 11 september van 16.45 uur tot 18.45 uur in OB201 (Onderwijsboulevard 215 's-Hertogenbosch).

11 september is de eerste van een reeks bijeenkomsten. Deze worden begeleid door 2 ervaringsdeskundigen. Ook zij zijn stuDenten. De D staat voor Depressie, maar in de eerste plaats zijn het studenten, die te maken hebben met een depressie. Een initiatief van het studentendecanaat.

Informatie

Wil je graag mee doen of meer informatie, stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar studentendecaan Janneke Appels.

Laatst bijgewerkt op 5 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.