Programma Chance voor ambitieuze studenten

6 september 2017 door ChancE

Studio Robot, Brainpower 2.0, Gamification en de psychologie van de verleiding. Deze nieuwe én spannende onderwerpen komen onder meer aan bod in het honoursprogramma van Chance. Met deze uitdagingen verrijken we je studieaanbod.

De unieke leerervaringen komen bovenop de normale studie en zijn bedoeld voor ambitieuze studenten. In deze tweede editie kun je kiezen uit 12 verschillende uitdagingen. Docenten van verschillende economische opleidingen bedachten zelf een module en de vorm waarin de module wordt gegeven. Maar studenten kunnen de modules behoorlijk bijsturen. Jullie inzet en leervraag bepalen mede de inhoud en het succes.
Je komt op 7 woensdagen bij elkaar. Op 4 oktober voor een kennismakingsavond, en tussen 8 november en 13 december voor de Chance-avonden waarin je samen studenten van andere economische opleidingen werkt aan je module. Elke avond begint met een gezamenlijke aftrap inclusief maaltijd. In de modules bieden we nieuwe onderwerpen aan. Dat doen we op een andere manier dan in het reguliere onderwijs. Er zijn bijvoorbeeld real-life onderzoeken, presentaties, wedstrijden en er wordt vooral veel multidisciplinair gewerkt.

Energie
Met Chance maken studenten van Avans nieuwe kennis, vaardigheden, een onderscheidend cv, een breed netwerk en meer inzicht in de eigen studie- en carrièremogelijkheden. Maar er is meer. Door interactief en multidisciplinair werken leer je buiten de bestaande kaders denken. Je wordt geprikkeld en raakt enthousiast. Die energie neem je mee terug naar de collegebanken.
Bekijk chance.avans.nl  waar je de inhoud van de modules kunt bekijken maar ook video’s waarin onze docenten vertellen over de honoursmodules. Je kunt filmpjes van studenten over afgelopen jaar bekijken. Aanmelden voor Chance is vereist inspanning en voorbereiding. Wat je er voor moet doen lees je óók op de website.

Meer informatie
Naast de online omgeving is er een Facebook-pagina . Deze Facebook-pagina is naast de online omgeving het belangrijkste communicatiekanaal. Like de pagina en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en krijg bericht als er nieuws is.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met chance@avans.nl of stuur een bericht naar de Facebook-pagina.

Laatst bijgewerkt op 6 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.

Meer informatie