Doe mee met de Avans Multidisciplinary eXperience

5 september 2017 door @avans

Je bent voltijd derde- of vierdejaarsstudent en je kijkt graag verder dan jouw eigen opleiding. Werken aan echte praktijkopdrachten met studenten van andere opleidingen lijkt je leuk. Dan is de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) iets voor jou. Doe mee van 30 oktober tot en met 3 november in Breda en word uitgedaagd. Leer van je medestudenten door samen anders naar dingen te kijken.

Wat is AMX

In deze multidisciplinaire projectweek werk je met studenten van andere opleidingen aan een reallifecase van een externe opdrachtgever. Samen met je team bedenk je innovatieve oplossingen. Je krijgt interactieve workshops, woont expertlezingen bij en krijgt begeleiding van docenten. Op dag 5 presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury, bestaande uit de opdrachtgever, een docent en een inhoudsdeskundige.

Daarom doe je mee

AMX verrijkt jou als student. Je verdiept je in nieuwe onderwerpen. Leert van andere disciplines en verbetert je samenwerkingsskills. Deelname aan AMX is een geweldige aanvulling op je curriculum vitae. Laat toekomstige werkgevers zien dat je niet bang bent om een stapje extra te zetten.

Wat we verwachten van jou

Je bent ondernemend, gemotiveerd en proactief. Uiteraard is een creatieve, onderzoekende houding je niet vreemd. Je werkt graag samen met studenten met andere kennisdisciplines. Je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je bent fulltime beschikbaar van 30 oktober tot en met 3 november.

Informatiebijeenkomsten

Kom voor meer informatie naar de bijeenkomst op dinsdag 12 september om 16.00 uur in lokaal OF303 op de Onderwijsboulevard in 's-Hertogenbosch. Of op donderdag 14 september om 16.00 uur in lokaal HA402 op de Hogeschoollaan 1 in Breda. De bijeenkomsten duren ongeveer 1 uur. Meld je aan voor een van deze bijeenkomsten.

Contact

Je wilt nu al graag je interesse kenbaar maken of je aanmelden. Stuur dan een e-mail naar ondernemerscentrum@avans.nl

Laatst bijgewerkt op 5 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.