Meld je aan voor de Avans Multidisciplinary eXperience

22 september 2017 door @avans

Je bent voltijd derde- of vierdejaarsstudent en je kijkt graag verder dan jouw eigen opleiding. Werken aan echte praktijkopdrachten met studenten van andere opleidingen lijkt je leuk. Dan is de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) iets voor jou. Meld je aan en doe mee.

Wat is AMX

De multidisciplinaire projectweek vindt plaats in Breda van 30 oktober tot en met 3 november. Je werkt met studenten van andere opleidingen aan een reallifecase van een externe opdrachtgever. Samen met je team bedenk je innovatieve oplossingen. Je past uiteenlopende werkvormen toe, woont expertlezingen bij en krijgt begeleiding van docenten. Op dag 5 presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury, bestaande uit de opdrachtgever, een docent en een inhoudsdeskundige.

Daarom doe je mee

AMX verrijkt jou als student. Je verdiept je in nieuwe onderwerpen. Leert van andere disciplines en verbetert je samenwerkingsskills. Deelname aan AMX is een geweldige aanvulling op je cv: toekomstige werkgevers zien dat je niet bang bent om een stapje extra te zetten.

Voorbeelden van projecten

Duurzame uitvaart
GreenLeave is een consortium van uitvaartverzorgers dat zich inzet om duurzame uitvaarten gemakkelijker en toegankelijker te maken. Er zijn veel mogelijkheden, maar wat willen klanten? Wat is technisch en economisch haalbaar? Hoe communiceer je dit verhaal? Deze opdracht vraagt om een studententeam dat innoveert in een bewegende markt.

Innovatief en internationaal uit eten
Foodcourt is een horecaconcept waarin verschillende internationale horecaondernemers een eigen keuken hebben, maar de zitplaatsen, bediening en bar delen. Is dit idee levensvatbaar in Breda? Hoe moet de samenwerking worden ingericht? Wat is een goede locatie? Een AMX-studententeam levert input voor deze innovatieve manier van uit eten gaan.

Ontwikkel de binnenstad van de toekomst
Het Binnenstadslab in Bergen op Zoom werkt aan de binnenstad van de toekomst. Innovatief ondernemerschap vergroot de aantrekkingskracht van de binnenstad. Service, interactie en beleving moeten een belangrijke rol gaan spelen. Het AMX-studententeam denkt mee over een nieuw binnenstadsbedrijf, bestaande uit winkel, horeca en attractie. Of over een totaalconcept voor de hele binnenstad.

Wat we verwachten van jou

Je bent ondernemend, gemotiveerd en proactief. Uiteraard is een creatieve, onderzoekende houding je niet vreemd. Je werkt graag samen met studenten met andere kennisdisciplines. Je denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je bent fulltime beschikbaar van 30 oktober tot en met 3 november. Geef je op via ondernemerscentrum@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 22 september 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.