Laat je uitdagen en breid je netwerk uit met de Masterclass Business Modelling

6 juli 2017 door Avans Ondernemerscentrum
Ben jij op zoek naar meer uitdaging naast je opleiding en ben je bereid mee te denken over onderwerpen buiten jouw vakgebied? Op 3 oktober start het Avans Ondernemerscentrum met een nieuwe Masterclass Business Modelling. Na de succesvolle serie met opdrachtgever Bavaria is het nu de beurt aan Logitech. Meld je aan voor deze masterclass.

In een multidisciplinair team leer je in korte tijd een realistisch vraagstuk te doorgronden. Je analyseert, onderzoekt en koppelt je bevindingen op een professionele wijze terug naar de opdrachtgever. Na 10 weken maak jij het verschil bij een presentatie, een sollicitatie en in je verdere carrière. Je weet dat een organisatie ook wordt gevormd door de ‘unwritten rules’: hoe steken mensen in elkaar en welke onderwerpen liggen gevoelig en wat is de bedrijfscultuur. Met deze masterclass verrijk je je cv.

Studenten en de opdrachtgever van de vorige masterclass vertellen je in deze video graag meer over hun ervaring en waarom zij zo enthousiast zijn.

Aanmelden

Meer achtergrondinformatie en praktische zaken over de masterclass lees je op iAvans. Meld je voor vrijdag 22 september aan. Er is plaats voor 20 tot 25 studenten, die op basis van hun motivatie en cv worden geselecteerd. Voor 27 september krijg je bericht of je gaat deelnemen.
Laatst bijgewerkt op 18 september 2017.
Relevant/Gekoppeld

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.