Vrijwilligers gezocht voor Theaterfestival Boulevard

27 juni 2017

Theaterfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch is een zomerfestival in en om de historische binnenstad. Gedurende 11 augustusdagen duik je als bezoeker in dans, muziektheater, straattheater, muziek en verfrissende kunstvormen die niet in een hokje passen. Avans Hogeschool is partner van Theaterfestival Boulevard. De festivalorganisatie zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als bouwer, gastheer of –vrouw, informatiemedewerker of publieksbegeleider.

Beloning

Als vrijwilliger ben je onderdeel van een gezellig team, krijg je festivalvaluta om eten en drinken te kopen, bezoek je voorstellingen gratis, krijg je kekke werkkleding en toegang tot afterparty’s. En ben je uitgenodigd natuurlijk voor het exclusieve eindfeest voor makers en medewerkers.

Voorwaarden

Je bent 16 jaar of ouder en woont bij voorkeur in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Daarnaast ben je minstens 4 dagen beschikbaar tussen 3 en 13 augustus 2017. Houd er rekening mee dat een shift op een dag tussen de 4 en 6 uur duurt.

Word figurant

Theaterfestival Boulevard zoekt ook regelmatig figuranten. Kijk op de festivalsite voor vacatures.

Meld je aan

Kijk op de festivalwebsite voor meer informatie over de verschillende functies en meld je aan. Heb je nog vragen, stel ze dan via vrijwilligers@festivalboulevard.nl of 073 – 61 24 505.

Laatst bijgewerkt op 27 juni 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.