Balans vinden tussen studie, werk en ontspanning

Avans Flow organiseert activiteiten die je helpen bij het vinden van balans tussen werk, studie en ontspanning. Ook heeft ze twee stilteruimtes ingericht waar je tot rust komt of nieuwe inspiratie vindt.

Voor wie?

Voor studenten en medewerkers van Avans Hogeschool.

Workshop en Lezingen

Avans Flow organiseert workshops en lezingen in het teken van jouw vitaliteit. Gratis. Alle activiteiten worden verzorgd door en voor medewerkers en studenten van Avans Hogeschool. Klassiekers zijn mindfulness, meditatie en yoga. Maar Avans Flow biedt meer. Een kunstzinnige ontdekkingsreis, een schrijfworkshop of een lezing over bijvoorbeeld hoogsensitiviteit.

Stilteruimte

Bezoek ook eens een stilteruimte van Avans Flow. Een fijne plek waar je even aan het drukke ritme van de dag ontsnapt. Heerlijk tot rust komt. Of nieuwe inspiratie vindt. Je vindt de ruimtes aan de Hogeschoollaan in Breda HGS08 en aan de Onderwijsboulevard in ‘s-Hertogenbosch in C309.

Voor en door Avans

Het aanbod is door en voor Avans Hogeschool. Daarom is Avans Flow blijvend op zoek naar medewerkers en studenten die de flow voelen. Deel je passie of je talent. En verzorg een workshop of lezing. Zomaar een idee voor een goede Flow? Deel het met ons of sluit je aan bij onze werkgroep die één keer per maand samenkomt.

Organisatie workshops:
Julia Kapteijns
Telefoon 088 - 525 67 96
E-mail flow@avans.nl

Coördinator Avans Flow:
Marieke Konings
Telefoon 076 - 523 89 07
E-mail mhj.konings@avans.nl

Kijk voor het workshopaanbod op www.avansvitaal.nl > geestelijke vitaliteit > activiteitenkalender

Laatst bijgewerkt op 1 maart 2016.