Studentinfo

Avans chipkaart gebruiken

Bij de start van je opleiding ontvang je een Avans Chipkaart. Deze kaart is persoonsgebonden. Je gebruikt de kaart om toegang te krijgen. En om te betalen, te printen, te kopiëren en boeken en media te lenen. 

Betalen en opladen

In onze restaurants en winkels kun je betalen met de Avans chipkaart. Maar ook met je pinpas of chipknip van je bank. Contant geld wordt nergens geaccepteerd. Je laadt je chipkaart op bij de opwaardeerautomaten. Dat doe je met je pinpas. Niet met je chipknip. De automaten hangen in alle Avansgebouwen.

Printen

Je Avans chipkaart is persoonsgebonden. Dat betekent dat alleen jij, jouw eigen printopdrachten kunt printen. Je wilt weten of je nog voldoende saldo hebt. Stop dan je kaart in de kaartlezer. Druk op [Stop] en dan op [?].

Verlies

Je kaart is gestolen of je bent ‘m kwijt. Meld dit zo snel mogelijk bij de ICT Helpdesk én bij Xplora. Zo kunnen we misbruik van de kaart voorkomen of beperken.

Restitutie

Je wilt het geld terug dat nog op de kaart staat. Alleen aanvragen vanaf 10 euro worden in behandeling genomen. Voor andere vragen rondom je Avans chipkaart ga je naar de ICT Helpdesk.

Laatst bijgewerkt op 7 november 2013.
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda