Stage lopen of afstuderen in het buitenland

Je wilt stage lopen of afstuderen in het buitenland. Dan moet je eerst toestemming krijgen vanuit je opleiding en weten welke mogelijkheden er zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een minor combineren met een stage in het buitenland. Je stagecoördinator of opleiding heeft informatie over en gegevens van bedrijven in het buitenland. De invulling van je stage bepaal je samen met jouw opleiding.

Stagecontract

Sluit voor vertrek een goed stagecontract af. Het beschermt je belangen en geeft duidelijk zicht op je verplichtingen. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2018.
Relevant/Gekoppeld

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow