Bij calamiteit snel contact hebben

Verplichte registratie van Internationale Reis- en contactgegevens op mobility.avans.nl

Jaarlijks zijn er kleine of grotere problemen met studenten en medewerkers in het buitenland. De uitbraak van potentieel dodelijke virale infectie ziekten, aardbevingen, persoonlijke ongevallen, diefstal van geld of paspoort, gewelddadige onrusten, zijn daar voorbeelden van.

Wanneer jij met een calamiteit in het buitenland geconfronteerd wordt, wil Avans Hogeschool zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou te helpen. Dat kan alleen als wij over jouw exacte reis- en contactgegevens beschikken. Om goed en snel te kunnen handelen is die informatie van essentieel belang.

Het International Office van Avans Hogeschool heeft een online database voor deze belangrijke informatie. Vul hier voor je vertrekt al jouw gegevens in. Dat is verplicht.

Vergeet ook niet deze belangrijke informatie over je buitenlandse studie of stage voor vertrek te lezen.

Laatst bijgewerkt op 3 februari 2017.

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Chance

Haal meer uit je opleiding.