Studentinfo

Aanmelden voor Erasmusbeurs

Je hebt de informatie gelezen en komt in aanmerking voor een beurs. Dan kun je een aanvraag indienen. Instructie studie of stage semester buitenland oftewel uitgaande mobiliteit is te vinden bij je eigen academie. Lees zorgvuldig de bijbehorende formaliteiten.  

Aanmeldcodes

Avans Hogeschool heeft een overeenkomst met het Europese beursprogramma Erasmus+. Op je aanvraag vermeld je de Erasmuscode van Avans Hogeschool.  

De code NL BREDA01 geldt voor alle vestigingen en opleidingen van Avans Hogeschool. Tijdens de aanmelding wordt er ook naar een subject area code, country code, PIC-code en Erasmus+ code gevraagd. Deze vind je in het code-overzicht.

Inhoud studie of stage

Een nauwkeurige omschrijving over wat je gaat doen leg je vast in

* de Learning Agreement BEFORE - studie of
* de Learning Agreement BEFORE - stage.

Jijzelf, de contactpersoon van je academie én de buitenlandse instelling waarmee je afspraken maakt, ondertekenen dit document.

Bereikbaarheid  

Zodra de Learning Agreement is vastgesteld en alles voor je buitenlandse trip duidelijk is geef je dat aan via Osiris student > Buitenland.

Word je in het buitenland met een calamiteit geconfronteerd, dan wil het International Office zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Deadlines

30 juni             : aanvragen voor semester 1
30 november    : aanvragen voor semester 2

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met het International Office, 088 - 525 80 01

Laatst bijgewerkt op 24 maart 2017.