Studentinfo

Een kamer vinden in het buitenland

Jij gaat in het buitenland studeren en zoekt daar woonruimte. Hogescholen en universiteiten in het buitenland hebben vaak een campus waar je tijdelijk een kamer kunt huren. Neem daarom contact op met de school of universiteit waar je gaat studeren.

Jij gaat stage lopen in het buitenland en zoekt daar woonruimte. Bedrijven en instellingen zijn vaak bereid een rol te spelen bij het zoeken naar een tijdelijke woning. Neem daarom contact op met het bedrijf waar je stage gaat lopen.

Je kamer in Nederland tijdelijk verhuren

Avans Hogeschool is een partner van Housing Anywhere, het internationale studentenhuisvesting platform. Voordat je Breda, Tilburg of 's-Hertogenbosch verlaat voor een buitenlandse studie, exchange, buitenlandse stage of Erasmus kun je jouw studentenkamer veilig onderverhuren aan een inkomende uitwisselingsstudent. Zo voorkom je het betalen van dubbele huur en zorg je ervoor dat je studentenkamer nog steeds van jou is als je terugkomt.

Housinganywhere.com is gratis wanneer je gebruik maakt van je student-e-mailadres. Vergeet niet te na te gaan bij je huisbaas of je kamer ook geschikt is voor onderverhuur. Housing Anywhere heeft meer dan 125+ partneruniversiteiten ter wereld. Je kunt gemakkelijk een kamer vinden en boeken in meer dan 500 steden ter wereld.

Laatst bijgewerkt op 4 januari 2018.
Relevant/Gekoppeld
Stel je vraag aan het studentendecanaat

Heb je persoonlijke problemen of loop je tegen andere zaken aan die je studie belemmeren zoals een chronische ziekte, een functiebeperking, stress of dyslexie? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Vul het formulier in

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Nieuws
Agenda