Leren is belangrijk, leren loslaten ook

17 mei 2018 (15:30 uur - 17:30 uur) door Avans Flow

Rustmanagement: Leren is belangrijk, maar loslaten ook. Maar hoe doe je dat? Hoe parkeer je gedachten op momenten dat je niet kunt of niet wilt leren?

In deze workshop ga je aan de slag om ook tijdens drukke leerperiodes rust in je hoofd te kunnen krijgen. Want ontspanning is niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk om effectief te kunnen leren. Dit belooft een hele ontspannen workshop te worden.

• Grip krijgen op gedachten.
  • Inzicht krijgen in zinvol en zinloos denken: Wanneer zit in je hoofd en ben je in gedachten? Wanneer voel je je ontspannen?
  • Oefenen in ontspannen en tot rust komen.
  • Tips en tricks om je hoofd leeg te maken.

Wie

Deze workshop is beschikbaar voor alle Avansstudenten.

Waar en wanneer

Op donderdag 17 en 24 mei van 15.30 tot 17.30 uur in 's-Hertogenbosch, locatie Onderwijsboulevard.

Aanmelden

Meld je aan voor deze workshop met het aanmeldformulier. Het aanmeldformulier zal per blok worden opgesteld.

Laatst bijgewerkt op 22 maart 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow

Avans Open College