Voorlichting pre-departure buitenland - Breda

18 april 2018 (15:30 uur - 17:30 uur)

Het International Office organiseert binnenkort een pre-departure voorlichting voor degenen die een studiesemester gaan volgen, gaan stage lopen of afstuderen in het buitenland. Op 16 april in 's-Hertogenbosch en op 18 april in Breda. Beide keren van 15.30 uur tot 17.30 uur.

Je staat op het punt om te gaan studeren, een stage of afstudeerproject in het buitenland te lopen. Kom dan naar deze bijeenkomst, waar je  belangrijke en praktische informatie krijgt ter voorbereiding van jouw buitenlands avontuur.

Laatst bijgewerkt op 28 september 2017.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow