Start van 6 bijeenkomsten Verlies en rouw 's-Hertogenbosch

17 april 2018 (15:00 uur - 17:00 uur) door Avans Flow

Je hebt een dierbare verloren en je weet niet zo goed hoe je dit moet verwerken. Of je dreigt een dierbare te verliezen en je vindt het moeilijk om daarmee om te gaan. Je bent welkom op de Verlies-en-rouw-bijeenkomsten. Onder leiding van een professional deel je je gevoelens met andere studenten die in een vergelijkbare situatie zitten.

Inhoud van de bijeenkomsten:

• Verlies, rouw en studeren - hoe gaat dat samen?
  • Omgaan met pijn, verdriet, kwaadheid, jaloezie of angst.
  • Verdriet delen met je directe omgeving.
  • Manieren van verwerken.
  • Jouw unieke verliesverwerkingsproces: er is niets vreemd.

De groep komt 6 keer samen, een bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur.

Wie

Deze training is toegankelijk voor Avansstudenten.

Waar en wanneer

Dinsdag 17 en maandag 23 april, dinsdag 1, 15, 22 en 29 mei van 15.00 tot 17.00 uur in Breda.

Aanmelden

Om deel te nemen aan de verlies en rouwbijeenkomsten maak je eerst een afspraak met je studentendecaan. Dit is een intake om vast te stellen of dit de juiste training voor jou is. Daarna wordt jouw aanmelding pas definitief gemaakt.

Neem contact op met een van de studentendecanen als je meer wilt weten. Zij zijn te bereiken via de Studenten Informatie Balie: studentinfo@avans.nl of 088-525 7550.

Laatst bijgewerkt op 19 maart 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow