Gespreksgroep voor studenten met depressieve klachten

16 april 2018 (16:45 uur - 18:45 uur) door Avans Flow

Last van somberheid? Negatieve gedachten waardoor je niet tot studeren komt? Heb je ook geen zin om op te staan en de dag te beginnen? Het voelt misschien alsof je de enige bent, maar dat is niet zo!

Herken jij gevoelens van leegte, negatieve gedachten, machteloosheid, eenzaamheid of wanhoop? Pieker je veel en heb je moeite met concentreren? Ben je besluiteloos, rusteloos, vermoeid, vertraagd of juist snel opgefokt? Moet je vaak huilen, veel slapen of kun je dat juist helemáál niet meer?

Kom naar 1 van onze bijeenkomsten als je deze gevoelens herkent en toch graag vooruit wilt met de studie. Wat kun je verwachten: herkenning, ervaringsdeskundigen, informatie en vooral de mogelijkheid om elkaar vooruit te helpen.

De bijeenkomsten worden begeleid door ervaringsdeskundigen. Ook zij zijn stuDenten. De D staat voor Depressie, maar in de eerste plaats zijn het studenten, die te maken hebben met een depressie.

Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alle Avansstudenten.

Waar en wanneer

Avans Hogeschool, locatie Onderwijsboulevard.

• maandag 16 april, 16.45uur - 18.45uur, lokaal OC206

Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Deze activiteit wordt aangeboden in samenwerking met het studentendecanaat.

Voor meer informatie neem je contact op met je studentendecaan, via studentendecaan@avans.nl.

Laatst bijgewerkt op 11 april 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow