Academielezing: regie over je eigen energie

18 april 2018 (19:00 uur - 20:30 uur) door Expertisecentrum Duurzame Innovatie

We zitten midden in de energietransitie en duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Om de omslag naar een duurzame samenleving te maken, is het noodzakelijk om minder energie te gebruiken, benodigde energie uit duurzame bronnen op te wekken en fossiele brandstoffen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Tijdens de Academielezing op woensdag 18 april licht Jack Doomernik, lector Smart Energy bij Avans Hogeschool, de ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie en de bijgaande uitdagingen toe.

Lees meer over de lezing

Over de spreker

Jack Doomernik is als lector Smart Energy verbonden aan het Expertisecentrum Duurzame Innovatie van Avans Hogeschool. Daarnaast is hij als principal consultant verbonden aan Stork Asset Management Solutions in Utrecht. Jack Doomernik is opgeleid als elektrotechnisch ingenieur aan de TU/e. In 2008 rondde hij zijn master B2B marketing af bij Tias Business School en is in juli aan de Universiteit van Antwerpen gepromoveerd op het thema ‘Marktstrategieën van internationale High-Speed Rail vervoerders in de Europese markt’

Begin- en eindtijd academielezing

Inloop om 19.00 uur met koffie en thee. Start lezing om 19.30 uur, einde om 20.30 uur.

Meld je aan via het aanmeldformulier voor de academielezing.

Avans Academielezingen

De Avans Academielezing is voor iedereen met een honger naar kennis. De Academielezing vindt meerdere malen per jaar plaats bij Avans Hogeschool in Breda en is gratis toegankelijk

Laatst bijgewerkt op 5 april 2018.

Avans Flow

Jij en je studie in evenwicht

naar Avans Flow